John Tore Frydenlund holder kurs rundt i hele landet med budskap om et godt og verdig liv, og han har gitt ut flere kokebøker. Han har ledet programmet Sunn Fornuft
på TV Vestfold og vært gjest i God Morgen Norge
.
Spiste seg frisk fra alvorlig sykdom. Det eneste botemiddel viste seg å være næringsrike råvarer, og kunnskap om riktig tilberedning. John Tore Frydenlund brukte maten som medisin, og klarte å spise seg frisk.
I samarbeid med leger og ernæringfysiologer fra univeritetsykehuset utviklet John Tore et kurs og foredragskonsept. Kursene og foredragene passer for deg som vil bruke mat som medisin, og det passer for deg som vil ha et godt liv. Eller begge deler.
John Tore Frydenlund besøkte Klavenes Gård & Gartneri og lagde fire retter som du her får oppskriftene til. Vil du vite mer om John Tores oppskrifter og kurs – besøk hjemmesiden hans: kompasskursene.no
Vestfoldsalat, næringsinnhold per 100g:
Energi: 52kJ/12kcal, Protein: 0,8g, Karbohydrat: 1,5g, Fett: 0,1g.
Vestfoldsalat er en krysning mellom isberg- og frisésalat.
Gi den litt vann, putt den i plastpose eller en tett bolle, og sett den i kjøleskapet et par timer. Salaten blir snart frisk igjen.
Vestfoldsalat fra Klavenes Gård & Gartneri er kjent for å bli dyrket i rene omgivelser. Du bør likevel skylle Vestfoldsalaten før bruk.
Vestfoldsalaten oppbevares best ved 2–4 grader C i lukket plastpose eller i lukket plastboks.